Hírek

Outrider: Arnold Schwarzenegger westernsorozatban

Arnold Schwarzenegger az Amazon készülő westernsorozatában, az Outrider című filmben vállalt szerepet. Ez lesz az első igazi sorozatszerepe.

A volt kaliforniai kormányzó és Terminator-sztár színészként és executive producerként is dolgozik a szérián, amit az Amazon Stúdió forgat.

A Hollywood Reporter szerint a sorozat forgatókönyvírói között van Trey Calloway, aki legutóbb a Fox egy évadot megélt APB című sorozatában tevékenykedett, de korábban a New York-i helyszínelők készítője is volt.

A történet az 1800-as évek végén, Oklahoma indián területein játszódik. Egy seriffhelyettesnek el kell kapnia egy bűnözőt a vadonban, ahová a közismerten kegyetlen szövetségi marsall is elkíséri, hogy megbizonyosodjon róla, tényleg a bírói ítélet szerint járnak-e el a törvényen kívülivel szemben. Schwarzenegger a szövetségi marsall szerepét kapta, aki még gyermekkorában vándorolt ki Európából Amerikába.

Az Amazon szériája Schwarzenegger első olyan tévésorozata lesz, amelyben rendszeres szerepet vállalt. Korábban például házigazdaként szerepelt az NBC Celebrity Apprentice című programjában.

Az Amazon a közelmúltban adott zöld lámpát A Gyűrűk Ura-sorozatnak és már dolgoznak a Conan, a barbár című sorozaton is.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés