Hírek

Árok — magyar nyelvű előzetes

Árok

Az Árok című filmben Kristen Stewart, Vincent Cassel és néhány társuk küzd a túlélésért, miután földrengés rázza meg laboratóriumukat. A földrengés pedig csak az előjáték. Most magyar nyelvű előzetes is érkezett a filmhez.

Az előzetes pontosan azt ígéri, amit a feljebb olvasható két sor is összefoglal: klausztrofób, horrorisztikus élményeket. Tulajdonképpen víz alá viszik az Alien világát. A nézők pedig meglátják, hogy mennyire tetszik nekik az új koncepció.

William Eubank előző filmje a The Signal című kis költségvetésű, szokatlan megoldásokat alkalmazó SF thriller volt, ahol a főhőst egy tech-guru kényszerítette egy kaotikus játékra.

Közel hat év kihagyás után jelentkezik most újabb filmmel a rendező, aminek forgatókönyvén a 2016-os Tarzan legendáját jegyző Adam Cozad és A beavatott-sorozat: A lázadó című akciófilm révén ismertté vált Brian Duffield dolgoztak. A kérdés az, hogy miben mutat majd újat a film hasonló koncepció mentén forgatott elődeihez képest. Az adrenalinadagolás az előzetes alapján ígéretesnek tűnik.

Az Árok szereposztása pedig mindenképpen figyelemfelkeltő. A tudóst alakító Kristen Stewart mellett a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Vincent Cassel, a Deadpoolból ismerős T.J. Miller és korábban a Trónok harcában Nymeria Sandot alakító Jessica Henwick.

Az Árok január 9-én érkezik a mozikba.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.