Hírek

Aronofsky: az anyám! olyan lesz, mint a Fekete hattyú

Jennifer Lawrence és Javier Bardem az anyám! című filmben
Jennifer Lawrence és Javier Bardem az anyám! című filmben

Már két előzetes is megjelent a Jennifer Lawrence és Javier Bardem főszereplésével készült anyám! című thrillerről, amelyekből a történetről nem sok derül ki azon kívül, hogy rendkívüli a feszültség. Darren Aronofsky (Fekete hattyú), a film rendezője legutóbb interjút adott új alkotásával kapcsolatban.

Abból, amit elmond, a történetről megint csak nem derül ki semmi, a hangulatról annál inkább. Aronofsky azzal a sokatmondó kijelentéssel nyitott az Entertainment Weekly számára, hogy lélekben még egyetlen filmje sem állt ennyire közel a Fekete hattyúhoz. Ez az jelenti, hogy – mint eddig is sejthető volt – ismét lélektani thrillerről van szó.

anyám! előzetes: Zseniálisan parás trailert kapott Darren Aronofsky Mother!-je

A történetben a gondok akkor kezdődnek, amikor egy házaspárhoz (Lawrence és Bardem) váratlan vendégek érkeznek (Michelle Pfeiffer és Ed Harris). Idilli nyugalmukat felforgatják a jövevények. Aronofsky hozzátette, egyetlen érzelem határozza meg a filmet. Ez az érzelem a Carrie című film láttán fogta el, amelytől halálra rémült, és arra késztette, hogy másfél nap alatt megírja új műve szinopszisát. „A film legnagyobb erénye, hogy mekkora meglepetést hordoz – mondta még a rendező. – A néző intenzív utazásra indul, és ez a legnagyobb hullámvasút, amit valaha készítettem.”

Mivel ebből továbbra sem derült ki semmi konkrétum, ősszel kénytelenek leszünk megnézni a filmet…

Avatar

UIP Magyarország

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya