Hírek

Artmozik éjszakája – Három premier előtti film a műsorban

artmoziHárom premier előtti filmvetítést is tartanak az idén másodszorra megrendezendő Artmozik éjszakáján, május 24-25-én Budapesten a Toldi, a Művész és a Puskin mozikban.

A 2. Artmozik éjszakáján az elmúlt év filmkínálatának legjobb alkotásai lesznek láthatók, valamint műsorra tűznek premier előtt álló mozgóképeket is – tájékoztatta csütörtökön az MTI-t a Budapest Film. A vetítéseken karszalag megvásárlásával lehet részt venni.

Premier előtt vetítik a Nyitott szívvel című, Marion Laine rendezte filmet Juliette Binoche főszereplésével, a Régis Roinsard rendezte Populaire című francia vígjátékot, amelyben Romain Duris, Déborah Francois és Bérénice Bejo tűnik fel, valamint Bernardo Bertolucci Én és te című filmjét, amelyet a világhírű alkotó sok év kihagyás után Niccolo Ammaniti regényéből forgatott. Az alkotás világpremierje a tavalyi cannes-i filmfesztiválon volt, a könyv magyarul szintén tavaly jelent meg az Európa Könyvkiadónál.

Az Artmozik éjszakáján vetítik a 20. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál nyertes filmjét, a Lore-t, a Tajtékos napokat Audrey Tautou főszereplésével, Steven Soderbergh Mellékhatások című filmjét Jude Law-val a főszerepben, Paul Thomas Anderson The Masterjét Philip Seymour Hoffman, Joaquin Phoenix és Amy Adams főszereplésével, valamint a 360 című alkotást Fernando Meirelles rendezésében Jude Law, Rachel Weisz, Sir Anthony Hopkins főszereplésével.

A karszalagok április 25-től kaphatók, a részletes program hamarosan felkerül az artmozi.hu weboldalra – olvasható a Budapest Film közleményében.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com