Hírek

Az Átkozott boszorkákból is sorozat lesz

Sandra Bullock és Nicole Kidman nélkül jön az Átkozott boszorkák alapján készülő tévésorozat.

Emlékeztek arra a boszorkányos filmre a ’90-es évekből? Nem, a Bűvöletre – bár az is sorozatként éled újjá –, hanem az Átkozott boszorkákra Sandra Bullock és Nicole Kidman főszereplésével! Az HBO Max szerint ugyanis berendelte egy előzménysorozat pilotját. A történet a ’60-as években játszódik majd, és nem a korábbi főszereplő karakterek sorsát követi nyomon. A Griffin Dunne eredeti filmjében csupán mellékszerepben megjelenő nagynénik lesznek a középpontban. Őket korábban Stockard Channing és Dianne Wiest alakították.

Jet és Francis néni fantasy-kalandozásait Melissa Rosenberg és Dana Baratta öntik végső formájába. A két hölgy felelős a Netflixen szereplő Jessica Jones sorozatért is. Mindketten tévészériák írásával lettek elismertek, Rosenberg pedig több Alkonyat-film szkriptjéért is felelt.

Kettejük közös munkáját a Csajok című sorozatot megalkotó Lena Dunham támogatja produceri felügyeletével.

A Rules of Magic, amennyiben az HBO úgy találja, egy tízrészes évaddal nyithat. Hogy ez mikor következik be, arra leghamarabb jövő évig kell várnunk.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..