Hírek

Atomháború? Azt már nem! – Tom Clancy: Jack Ryan 3. évad előzetes

Tom-Clancy-Jack-Ryan-John-Krasinski

A Prime Video közzétette a Tom Clancy: Jack Ryan harmadik évadjának előzetesét, amiben Jacknek a nukleáris holokausztot kell megakadályoznia.

A John Krasinski címszereplésével készült Tom Clancy: Jack Ryan harmadik évadja magasabbra emelte a tétet, mint eddig bármikor. „Radikális oroszok egy kis csoportja kidolgozott egy tervet, hogy visszaállítsák a Szovjetuniót.

Nukleáris fegyvert használnak, hogy káoszt teremtsenek” – mondja a Jack Ryan a most közzétett előzetesben.

A harmadik évadban Jack a CIA munkatársaként Rómában tartózkodik, amikor információt szerez a Sokol projektről – írja a Deadline. A titkos terv célja, hogy visszaálljon a Szovjetunió. Jack értesíteni akarja az ügynökséget, de hamar abban a furcsa helyzetben találja magát, hogy őt is az összeesküvés részének tekintik. Jacknek menekülnie kell saját kormánya és új ellenségei elől is. A hajtóvadászat színtere egész Európa, Jack Ryan pedig minden erejével a világméretű katasztrófa elhárításán dolgozik.

John Krasinski az új évadban is visszatér a főszerephez, Wendell Pierce-el és Michael Kelly-vel együtt. A harmadik évad új szereplői Nina Hoss, Alena Kovac cseh elnökként és Betty Gabriel, a CIA római irodájának vezetőjeként.

A hivatal Jimjeként megszeretett John Krasinski karrierje csúcsán áll. A Hang nélkül első és második része után most forgatja az Imaginary Friends című családi mozit. A filmben szerepelni fog a rendező mellett Ryan Reynolds és Steve Carell is. Krasinski színészként már az MCU-t is erősíti. A Doctor Strange az őrület multiverzumában debütált Krasinski Mr. Fantastic, azaz Reed Richards karaktere.

A Tom Clancy: Jack Ryan az Amazon Studios, Paramount Television Studios és a Skydance Television közös projektje. A harmadik évad 8 részes lesz. A teljes évad december 21-én debütál az Amazon Prime Videón.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!