Hírek

Aubrey Plaza is csatlakozik az MCU-hoz

A színésznő az Agatha: Coven of Chaos című sorozatban kapott szerepet.

Aubrey Plaza, akit jelenleg az HBO A Fehér Lótusz című sorozatának 2. évadában láthatunk, szerepet kapott Kathryn Hahn és Joe Locke mellett az Agatha: Coven of Chaos című sorozatban. A Marvel produkciója a WandaVízió spinoffja, és a Disney+-on lesz látható.

Plaza szerepének részleteit egyelőre titokban tartják, de úgy tudni, hogy egy gonosztevőt fog játszani. A Marvel képviselője nem kommentálta a Deadline értesülését.

Hahn a WandaVízió antagonistája, Agatha Harkness szerepét játssza újra a sorozatban. Emma Caulfield Ford szintén visszatér a WandaVízióból ismert Dottie szerepében.

A WandaVízió középpontjában Wanda (Elizabeth Olsen) és Vízió (Paul Bettany) állt, két szupererővel rendelkező lény, akik ideális külvárosi életüket élik az észak-amerikai Westview városában, de kezdik gyanítani, hogy nem minden az, aminek látszik. Agatha, aki az „Agatha All Along” című számával robbant be a köztudatba, egy salemi boszorkány és a rajongók kedvenc egyik karakterévé nőtte ki magát.

A spinoff írója és executive producere Jac Schaeffer, akárcsak a WandaVízióé. Az Agatha: Coven of Chaos várhatóan jövőre jelenik meg a Disney+-on.

Aubrey Plaza legutóbb az Emily, a bűnöző című filmjéért kapott Gotham-jelölést. Jelenleg Francis Ford Coppola Megapolis című filmjét forgatja.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!