Hírek

Aubrey Plaza vígjátékkal és a milliókat megnyerő tini romkom két új részével áll elő a Netflix

Aubrey Plaza a Dr. Szöszi íróinak új filmjében szerepel majd, míg két folytatást is kap a Netflix tavaly berobbanó romkomja, a To All the Boys I’ve Loved Before.

A Deadline és a Collider révén újabb Netflix-produkciókról tudunk, amelyek egyértelműen inkább a női közönséget célozzák majd meg.

Hope

A Netflix ezúttal egy komolyabb női brigádot hozott össze, hogy kisképernyőre vigye a soron következő vígjátékainak egyikét. Aubrey Plaza nemcsak a film főszerepét vállalta el, de ő az egyik producer is Jason Bateman és Michael Costigan oldalán. A rendezői székben Jackie van Beek és Madeleine Sami ül, míg a forgatókönyvet Karen McCullah és Kirsten Smith írják. Utóbbiak hozták el nekünk a Dr. Szöszit, a Csúf igazságot és a Tíz dolog amit utálok bennedet is, úgyhogy teljesen jogosan várjuk az újabb könnyed vígjátékot tőlük.

A történet egy a 30-as éveiben járó kissé kerge nőről szól majd, aki mindent megtesz, hogy megkaparintsa álmai férfiját. A Hope állítólag a nők iránti társadalmi nyomást ülteti majd a középpontba és azt, hogy hogyan is lehet ép ésszel végiglépegetni azokon a bizonyos éveken, amikor a világ már az esküvőt és a babát kéri számon a nőkön. A sztori mindkét szála egyébként visszautal a szintén Plaza főszereplésével készült Ingrid Goes Westre, amelyben egy megszállott social media-függő nőt alakított a színésznő, igen csak jól.

Plazát legutóbb az új Gyerekjátékban láthattuk, de szerencsére általában inkább távol marad a nagyon mainstreames alkotásoktól, így olyan filmekben remekelt már, mint a Bővérű nővérek vagy a Zombibarátnő. Új filmje várhatóan jövőre érkezik majd a Netflixre.

To All the Boys I’ve Loved Before folytatás x2

A Netflix több alkalommal is bizonyította, hogy hihetetlen tömegeket képes megmozgatni rövid időn belül. A Madarak a dobozban egy kiemelkedő példa erre, de csak tavaly nyáron is közel 80 millióan néztek romkomokat a streaming oldalán. Nem csoda hát, hogy ha egy-egy saját film akkora utat jár be, mint a To All the Boys I’ve Loved Before, a folytatás magától értetődő. A könnyed és semmilyen szinten sem eredeti vagy extra tini romkom pillanatok alatt hatalmas sztárrá tette a két főszereplő Lana Condort és Noah Centineót, noha mindkettejük rendelkezett korábban is kisebb rajongói bázissal. Utóbbi a filmért egyébként a Kids’ Choice Award egyik fődíját is elvitte, ami jól mutatja, mennyire is van oda érte a fiatal amerikai közönség .

Íme, a 2019-es Kids’ Choice Awards nyertesei

A történet egy lányról szól, akinek egy véletlen során összes titkos szerelmes levele, amelyet sosem küldött el a kiszemelt fiúknak publikussá válik. A két szereplő bája és kémiája azonban nézők tömegét érintette meg: állítólag a filmet megnézők fele legalább egyszer újranézte már az alkotást. Ami ahhoz képest, hogy egy 2018-as műről beszélünk hatalmas szó még a streaming világában is.

Nem is kellett sokat várni rá, hogy a nagy érdeklődést újabb produkció keretein belül fejelje meg a Netflix. Sőt, a romkom-adaptációhoz egyből berendelték a harmadik részt is, így biztos, hogy trilógia lesz a filmből. Alapanyagban pedig nem lesz hiány, hiszen Jenny Han már ki is adta mindhárom könyvét. A következő filmek pedig továbbra is megmaradnak a könyvek címénél, így érkezik jövő február 12-én, azaz telibe Valentin-napot becélozva a To All the Boys: P.S. I Still Love You és valószínűleg 2021-ben majd a To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com