Hírek

Augusztusban érkezik a King sorozat, a Mr. Mercedes – Íme a trailer

Tűkön ülve várjuk az Audience csatorna saját gyártású új szériáját, a Mr. Mercedest, mely Stephen King művén alapszik. A 10 egyórás epizód közül az első augusztus 9-én este nyolckor debütál.

A Mr. Mercedes nemcsak King, de a remek casting miatt is felhívta magára a figyelmet. A főszerepet Brendan Gleeson alakítja, a stáblistán Harry Treadaway, Kelly Lynch, Jharrel Jerome, Scott Lawrence, Robert Stanton, Breeda Wool, Justine Lupe, Ann Cusack, Mary Louise-Parker és Holland Taylor neve olvasható még. A történet Brady Hartsfield gyilkos (Treadaway) és Bill Hodges (Gleeson) detektív párharcát követi nyomon King 2014-ben egy trilógia első tagjaként megjelent hard-boiled krimije nyomán.

Az adaptációért az Ally McBealt, a Jogi játszmákat és az Ügyvédeket is jegyző David E. Kelley felel, a rendezést a Lostban és a Trónok harcában is dolgozó Jack Bender vállalta magára.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.