Hírek

Augusztusban érkezik a King sorozat, a Mr. Mercedes – Íme a trailer

Tűkön ülve várjuk az Audience csatorna saját gyártású új szériáját, a Mr. Mercedest, mely Stephen King művén alapszik. A 10 egyórás epizód közül az első augusztus 9-én este nyolckor debütál.

A Mr. Mercedes nemcsak King, de a remek casting miatt is felhívta magára a figyelmet. A főszerepet Brendan Gleeson alakítja, a stáblistán Harry Treadaway, Kelly Lynch, Jharrel Jerome, Scott Lawrence, Robert Stanton, Breeda Wool, Justine Lupe, Ann Cusack, Mary Louise-Parker és Holland Taylor neve olvasható még. A történet Brady Hartsfield gyilkos (Treadaway) és Bill Hodges (Gleeson) detektív párharcát követi nyomon King 2014-ben egy trilógia első tagjaként megjelent hard-boiled krimije nyomán.

Az adaptációért az Ally McBealt, a Jogi játszmákat és az Ügyvédeket is jegyző David E. Kelley felel, a rendezést a Lostban és a Trónok harcában is dolgozó Jack Bender vállalta magára.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya