Hírek

Austin Butler lesz Darren Aronofsky Caught Stealing című filmjének főszereplője

Austin Butler fogja játszani Darren Aronofsky Caught Stealing című krimi thrillerének főszerepét – a film a Sony Pictures istállójában készül. 

A film Charlie Huston könyvén alapszik, és Hank Thompsont, egy kiégett egykori baseballjátékost követ, aki akaratlanul belekeveredik a ’90-es évek New York-i alvilágának túlélésért folytatott küzdelmébe. Az azonos című könyv, melyet két további Hank Thompson regény követett a rákövetkező két évben, 2004-ben jelent meg. 

„Izgatottan várom, hogy régi barátaimmal, a Sony Pictures-nél összefoghatunk, hogy életre keltsük Charlie adrenalinnal átitatott hullámvasútját. Alig várom, hogy elkezdhessem a munkát Austinnal és a New York-i filmes családommal” – mondta A bálna, a Rekviem egy álomért és Fekete hattyú Oscar-díjra jelölt rendezője.

Butler az utóbbi években rendkívül foglalkoztatott: Baz Luhrmann Elvis című filmjének főszerepéért a legjobb színésznek járó Oscar-díjra jelölték. Jelenleg Denis Villeneuve Dűne: Második rész című sci-fi eposzában látható, míg hamarosan Jeff Nichols The Bikeriders című filmjében és a Sony 3000 Pictures City on Fire című filmjeiben fog szerepelni.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com