Hírek

Autóbalesetet szenvedett Arnold Schwarzenegger

Az osztrák származású akciósztár Los Angelesben ütközött össze egy kerékpárossal, akit az esetet követően kórháza kellett szállítani, de szerencsére nem szenvedett súlyos sérülést.

A TMZ beszámolója szerint az amerikai színész és korábbi kaliforniai kormányzó, Arnold Schwarzenegger szabályosan közlekedett Los Angelesben, amikor hirtelen egy kerékpáros kanyarodott elé, és hiába vészfékezett, már nem tudta elkerülni az ütközést.

Az Egyesült Államokból származó beszámolók szerint Schwarzenegger betartotta a sebességhatárt, és más szabályt sem szegett meg, a rendőrség nem indított eljárást vele szemben. A hivatalos szervek szerint a korábbi Terminator nem tehetett az ütközésről, egyszerűen csak rosszkor volt rossz helyen.

A kerékpárost az esetet követően kórházba kellett szállítani, de nem szenvedett maradandó sérülést, állapota stabil. Szemtanúk később arról számoltak be, hogy a biciklit Schwarzenegger a kocsijába tette, feltehetőleg azért, hogy megjavíttassa azt.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!