Hírek

A bosszúállás ideje – Avengers: Endgame előzetes

Íme a Marvel végjátéka: az Avengers: Endgame első képsorai befutottak, és továbbra is rejtélyes, mi történik majd a filmben.

A Végtelen háború után járunk. Thanosnak (Josh Brolin) sikerült a bolygó felét kiirtania, a Bosszúállók pedig ülnek a romokon, nyalogatják sebeiket és könnyeket ejtenek az elvesztett barátokért és családtagokért. Azonban ez nem tarthat örökké, hiszen ahogy Tony Stark a 2012-es első filmben kijelentette,

ha a gonosz győz, ők tuti bosszút állnak. Ennek jött el az ideje.

A Marvel Studios sokáig titokban tartotta, mi történik ebben a filmben, és továbbra se tudtunk meg sok mindent – csak a címet. Doctor Strange kijelentette, hogy a végjáték következik, így stílszerűen Endgame lett az alcím.

A melankolikus előzetesben láthatjuk az előző filmből kimaradt Sólyomszemet (Jeremy Renner), aki feltehetően a családját elvesztő Ronin álnév alatt fut majd. Valamint itt van nekünk a Hangya (Paul Rudd) is, aki valószínűleg az a figura lesz, aki kibillenti a depresszióba zuhant hőseinket a megoldás ötletével. Valószínűleg nem mindenki éli túl, így komorabb fejezetre számíthatunk, ami ritka a Marvel eddigi filmjeit áttekintve.

Az Avengers: Endgame április 25-én kerül a hazai mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..