Hírek

A bosszúállás ideje – Avengers: Endgame előzetes

Íme a Marvel végjátéka: az Avengers: Endgame első képsorai befutottak, és továbbra is rejtélyes, mi történik majd a filmben.

A Végtelen háború után járunk. Thanosnak (Josh Brolin) sikerült a bolygó felét kiirtania, a Bosszúállók pedig ülnek a romokon, nyalogatják sebeiket és könnyeket ejtenek az elvesztett barátokért és családtagokért. Azonban ez nem tarthat örökké, hiszen ahogy Tony Stark a 2012-es első filmben kijelentette,

ha a gonosz győz, ők tuti bosszút állnak. Ennek jött el az ideje.

A Marvel Studios sokáig titokban tartotta, mi történik ebben a filmben, és továbbra se tudtunk meg sok mindent – csak a címet. Doctor Strange kijelentette, hogy a végjáték következik, így stílszerűen Endgame lett az alcím.

A melankolikus előzetesben láthatjuk az előző filmből kimaradt Sólyomszemet (Jeremy Renner), aki feltehetően a családját elvesztő Ronin álnév alatt fut majd. Valamint itt van nekünk a Hangya (Paul Rudd) is, aki valószínűleg az a figura lesz, aki kibillenti a depresszióba zuhant hőseinket a megoldás ötletével. Valószínűleg nem mindenki éli túl, így komorabb fejezetre számíthatunk, ami ritka a Marvel eddigi filmjeit áttekintve.

Az Avengers: Endgame április 25-én kerül a hazai mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés