Hírek

Awkwafina hálás a Shang-Chiben őt játszó kaszkadőrnek

Awkwafina a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájában nagyot alakított és bizony az akciódús Marvel filmben neki is bőven kijutott a látványos jelenetekből. Nemrég pedig kiposztolt egy közös fotót Lee Chesley-vel, a kaszkadőrjével.

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájában Awkwafina Shang-Chi (Simu Liu) legjobb barátját, Katy-t alakítja. Ugyan Katy alapjáraton is elég őrült csaj, aki parkolólányként dolgozik San Franciscóban, és simán tesz egy-két extra kört a vendégek luxus autóival. Ám ami Shang-Chi mellett vár rá, az még neki is messze túl mutat a legmerészebb álmain. Miután egyik nap a munkába menet egy csapat fura arc rájuk támad a buszon, és Shang-Chi először bemutatja kungfu tudását előtte, az egyre merészebb akció jelenetek szoros egymásutánban következnek.

Katy leginkább laza dumájával és őszinteségével hengerel le másokat, de azért neki is kijut az akcióból.

A film végére gyakorlatilag maga is harcossá válik. Szerencsére a forgatás során ezt nem egyedül kellett kiviteleznie, a kaszkadőre hajtotta végre a merészebb jeleneteket.

A forgatáskor készült fotóval Awkwafina nem csak a saját kaszkadőrére, de az összes kaszkadőrnőre megemlékezett. Szerencsére ez egy trend a Marvel produkció során, hiszen Florence Pugh és David Harbour szintén nyilvánosan köszönetet mondott az őket segítő kaszkadőrjeiknek, ahogy ezt Sophia Di Martino is megtette korábban. Simu Liu sok mindent maga hajtott végre a forgatás során, ennek ellenére ő is kifejezte háláját Brandon Holam Lee-nek és Jesse Turnernek, akik szükség esetén bevállalták a nehezebb jeleneteket.

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája meglepő sikert aratott, a IMDB-n jelenleg 10/8-as értékelése van. Amerikában a négy napos szünet alatt az elő-járvány helyzet ellenére is 90 millió dollárt hozott. Awkwafina az insta posztjába a moziba látogatóknak is külön köszönetet mondott.

 

Keleti Léda

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com