Hírek

Nagyon hosszú lesz az Az: 2. fejezete – De Stephen King dicséri

Andy Muschietti bátran bánik az Az: 2. fejezet játékidejével, ugyanis közel háromórásra tervezi a filmet. Állítása szerint néha a három vagy négy óra hosszú filmek nemcsak elfogadottak, hanem szükségesek is.

A rendező, Andy Muschietti szerint az Az című film második fejezete tovább jut, mint az első: okosabb és perverzebb is lesz. Illetve sokkal hosszabb.

A Stephen King adaptáció második része ezzel a 2 óra 45 perces játékidejével olyan filmek nyomába lép, mint A Gyűrűk Ura, A Jó, a Rossz és a Csúf, az Avengers:Végjátéklegalábbis a hosszát illetően. De úgy tűnik, hogy nem csak a rendező áll ki ezen döntés mellett, a Collider szerint azt nyilatkozta: „Akik már látták, azok közül senki nem panaszkodott a film hossza miatt.” Ennél talán még fontosabb, hogy maga Stephen King is rendkívül pozitívan nyilatkozott Twitteren:

„IT CHAPTER 2: A végső összecsapás epikus!”

Szintén biztató, hogy Quentin Tarantino új filmje, a Once Upon a Time … in Hollywood 2 óra 41 perc hosszú. És ezzel a hosszal az eddigi karrierje legerősebb box office eredményét hozta a rendezőnek.

Az Az: 2. fejezetének főbb szereplői: James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Andy Bean. Illetve James Ransone, Isaiah Mustafa és Jay Ryan. A film szeptember 6-án kerül a mozikba.

 

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..