Hírek

Nagyon hosszú lesz az Az: 2. fejezete – De Stephen King dicséri

Andy Muschietti bátran bánik az Az: 2. fejezet játékidejével, ugyanis közel háromórásra tervezi a filmet. Állítása szerint néha a három vagy négy óra hosszú filmek nemcsak elfogadottak, hanem szükségesek is.

A rendező, Andy Muschietti szerint az Az című film második fejezete tovább jut, mint az első: okosabb és perverzebb is lesz. Illetve sokkal hosszabb.

A Stephen King adaptáció második része ezzel a 2 óra 45 perces játékidejével olyan filmek nyomába lép, mint A Gyűrűk Ura, A Jó, a Rossz és a Csúf, az Avengers:Végjátéklegalábbis a hosszát illetően. De úgy tűnik, hogy nem csak a rendező áll ki ezen döntés mellett, a Collider szerint azt nyilatkozta: „Akik már látták, azok közül senki nem panaszkodott a film hossza miatt.” Ennél talán még fontosabb, hogy maga Stephen King is rendkívül pozitívan nyilatkozott Twitteren:

„IT CHAPTER 2: A végső összecsapás epikus!”

Szintén biztató, hogy Quentin Tarantino új filmje, a Once Upon a Time … in Hollywood 2 óra 41 perc hosszú. És ezzel a hosszal az eddigi karrierje legerősebb box office eredményét hozta a rendezőnek.

Az Az: 2. fejezetének főbb szereplői: James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Andy Bean. Illetve James Ransone, Isaiah Mustafa és Jay Ryan. A film szeptember 6-án kerül a mozikba.

 

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya