Hírek

Az A24 új filmje hátba döfi az X generációt – Bodies Bodies Bodies előzetes

Minden eddiginél véresebbnek ígérkezik az indie horror nagyhatalom A24 legújabb, X-generációs horrorkomédiája.

A Bodies Bodies Bodies-ban ugyanis egy ártalmatlannak ígérkező ivós játékból gyilkosság, gazdag gyerekek hétvégi játszóteréből pedig kísértetkastély lesz. A Kristen Roupenian tollából született, Halina Reijn rendezte film ereje nemcsak az alaphelyzetében, és kritikus hangvételében rejlik, hanem az ismert, de nagyon különböző stílusokban aktív színészgárdában is. A filmben öbbek közt együtt játszik a Shiva Baby Rachel Sennottja, a Borat lányaként elhíresült Maria Bakalova, a Hobbitból ismert Lee Pace és a vígjáték-óriás, Pete Davidson is.

Bár egyértelmű a revizionista attitűd, az előzetesben megjelenő sikoltozásból, sírásból, vérzésből és lövöldözésből kiderül, hogy a klasszikus slasher műfaj rajongói sem fognak csalódni. Ha az előzetes nem csal, a Bodies Bodies Bodies-ban az A24 filmek szatirikus hangvétele találkozik Agatha Cristie rejtélyeivel és a Clue-ból komikus rejtélyességével:

A film augusztus 5-én kerül az amerikai mozikba, a magyar premier dátumát még nem erősítették meg.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!