Hírek

Az Ál/Arc reboot helyett direkt folytatást kap

Az Ál/Arc régóta tervezett folytatásáról újabb hírek jelentek meg. Lehetséges, hogy Nicolas Cage és John Travolta is visszatér az újabb felvonásban, aminek különlegessége, hogy a pletykák szerint, szokatlan módon, direkt folytatás lesz.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Az  1997-ben bemutatott Ál/Arc az akciófilm műfajának egyik klasszikusa, aminek a folytatásáról már régóta lehet olvasni különböző fórumokon. Az első hírek körülbelül két évvel ezelőtt jelentek meg ezzel kapcsolatban.

John Woo akció-thrillerének folytatásában Nicolas Cage és John Travolta tulajdonképpen két-két szerepet játszhatott el, ami mindkettejük karrierjének egyik legjobb alakítását jelentette.

A John Travolta által játszott Sean Archer FBI ügynök egy akció során ellopta a hírhedt terrorista, a Nicolas Cage által megformált Castor Troy arcát, amíg az kómában feküdt. Troy-nak pedig ott maradt az övé.

Az alaphelyzet a műfajnál szokatlan részletességgel kidolgozott szerepeket eredményezett, a lehetőség érthető módon keltette fel ismét a két színész érdeklődését.

Ráadásul a Godzilla Kong ellen után Adam Wingard ismét direkt folytatás tervez, ami mostanában elég ritka hozzáállásnak számít. A Simon Barrett által írt forgatókönyvre azonban elkészülte után még rá kell bólintania a Paramountnak is. Ennek tükrében arról, hogy mikor kezdődhet el a forgatás, még találgatni is nehéz.

Az Ál/Arc folytatásának főszerepeivel kapcsolatban korábban felmerült  Hugh Jackman és Ryan Reynolds neve is, de hivatalos információ ezzel kapcsolatban jelenleg még nem nyilvános, aminek egyik oka, hogy a forgatókönyv még nincs kész, bár Adam Wingard egy korábbi nyilatkozata szerint a két színész egy kivonatot már olvasott, ami felkeltette az érdeklődésüket.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

1 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!