Hírek

Az Amazon annyi sztárt zsúfolt a sorozatába, amennyit csak tudott – Solos előzetes

Solos-Anthony-Mackie-Dan-Stevens-Anne-Hathaway

A Solos összehozza Anthony Mackie-t Anne Hathaway-el, Helen Mirrennel és Morgan Freemannel is, de a sztárparádé még itt sem ért véget.

Itt az első előzetes az Amazon új, valahol a Black Mirrorhoz hasonlító antológiasorozatához. Az alig több, mint egy perces ízelítő nem árul el túl sokat a cselekményből, de a sorozat hangulatát és a sztárparádét már láthatjuk.

A Solos története hét magányos ember körül forog, akik élete valahogy mégis összeér.

Itt jön a képbe az időutazás, a mesterséges intelligencia, az okosotthonok, az emlékezet átültetés és hasonlók. A Collider írja, az Amazon szinopszisa alapján, a Solos az emberi létezésről szól, ami a szereplők egzisztenciális célja a hétrészes sorozatban. Az már az előzetesből is látszik, hogy a látványtervezés a sorozat erőssége lesz, de nem szabad elfeledkeznünk a feltörő érzelmekről sem, és még a színészekről nem is beszéltünk!

A Solos hét főszereplője között találjuk az Oscar-díjas Morgan Freemant, Helen Mirrent és Anne Hathaway-t. Hozzájuk csatlakozik az Emmy-nyertes Uzo Aduba és Constance Wu is. Utóbbi színésznő a Kőgazdag ázsiaiakban és A Wall Street pillangóiban is feltűnt. A stábot erősíti továbbá a Légió és az Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története sztárja Dan Stevens, valamint Anthony Mackie is, akit duplán is látunk az előzetesben. Mackie leginkább a Sólyom szuperhősgúnyájáról ismert, amit legutóbb A Sólyom és a Tél Katonájában öltött magára. Mackie szerepelt a Netflix Halálos harcmezőjében is, ami ebben az évben a legtöbbször nézett eredeti film volt a streamingcsatornán.

A sorozat készítője és vezetője David Weil, aki Al Pacino Vadászok szériáját is kreálta. A sorozat írói közt találjuk még Bekka Bowlingot, Tori Sampsont és a Watchment is író Stacy Osei-Kuffourt is.

A Solos május 21-én debütál az Amazonon.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com