Hírek

Az Amazon keresi az új James Bondot

Most akár te is lehetsz James Bond! Az Amazon a világhírű 007-es ügynök történetét keveri egy kalandos valóságshowval. Készül a 007’s Road to a Million.

Amíg a filmes világ eldönti, hogy kit is ültet az új James Bond-filmek élére, most hogy Daniel Craig utolsó 007-es szereplésén is túl van, addig az Amazon egy izgalmas és fordulatos valóságshow keretein belül nevez majd ki egy átlagos embert az ügynöki címre.

A Variety híre szerint pedig a készülő 007’s Road to a Million című sorozat nem is lesz kispályás. A producerek között találjuk ugyanis Barbara Broccolit és Michael G. Wilsont is, akik a franchise-ért is felelnek.

A sorozatban az önkéntes Bond-jelöltek az Amazing Race formulájához hasonlóan kell, hogy megküzdjenek egymással.

Mindezt pedig párban teszik, ráadásul a világ legkülönbözőbb pontjain. A valóságshow az eredeti Bond-filmek helyszíneiből többe is elviszi majd a bátor vállalkozókat, akiknek vegyesen kell fizikai és mentális kihívásokkal megküzdeniük.

A tét pedig 1 millió font, ami a mostani árfolyamon nagyjából 445 millió forintot jelent.

A forgatást még idén megkezdik, a szereplőket pedig már most lelkesen keresik: itt lehet jelentkezni, ha valaki szívesen kipróbálná, milyen is lehet az MI6-nek dolgozni.

A 007’s Road to a Million jövőre érkezik majd a nézők elé.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com