Hírek

Az Amazon A setét torony adaptációt fejleszt

Nikolaj Arcel csúfos A setét torony adaptációját követően az Amazon döntött úgy, hogy feldolgozza Stephen King kultikus könyvsorozatát – olvastuk a digitalspy.comon.

Az 1982-ben megjelent regényből Idris Elba és Matthew McConaughey főszereplésével készített Nikolaj Arcel szégyenteljes feldolgozást. A szériát a mozifilmmel párhuzamosan fejlesztették, a terv az volt, hogy Idris Elbával a főszerepben a harcos előtörténetét mutatja majd be a filmmel teljes összhangban A film bukása után azonban úgy tűnt, nem lesz semmi a projektből, most azonban úgy tűnik, az Amazon A Gyűrűk Ura és Az Idők Kereke mellett belekezd ebbe a feldolgozásba is.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Bízunk benne, hogy a tartalomszolgáltató megfogadja King tanácsát, és az új feldolgozás egy teljes reboot lesz, és végre kapunk egy jó A setét torony adaptációt.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.