Hírek

Az Anchorman 2 új előzetese (trailer)

anchormanJézus, MacArthur, Jay-Z – A nagyok mindig visszatérnek, és amikor ezt teszik, egy dolog biztos: a frizurájuk is tökéletes. A Paramount Pictures közzétette a (különösen az Egyesült Államokban) kultuszfilmnek számító A híres Ron burgundy legendája folytatásának legújabb előzetesét.

Az Anchorman 2 – The Legend Continues remélhetőleg sikeresen folytatja majd az 1970-es évek San Diegójában játszódó, televíziós hírolvasókról szóló vígjáték hagyományait. Bár az új trailer sem árul el semmit a közelgő film történetéről, az egy perces szkeccs hangulata megnyerő, Will Ferrell és Steve Carell pedig igazán elemében van. Az Adam McKay rendezésében érkező film 2013. december 20-án nyit a tengerentúli mozikban, főszereplői pedig Paul Rudd, Will Ferrell, Steve Carell, Kristen Wiig, Christina Applegate, Luke Wilson, James Marsden és Harrison Ford lesznek.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com