Hírek

Az Antenna Hungária új VOD szolgáltatást indít december elején

Az Antenna Hungária december 3-án nyíló új online videotékájában az Epic Drama minőségi sorozatai kapnak kiemelt helyet. A mindigTV GO platformján elérhető új videótár szolgáltatás nem kötődik televíziós előfizetéshez, így bárki élhet vele, amennyiben előfizet a csomagra és rendelkezik internet hozzáféréssel. A mindigTV GO Videótár havi előfizetési díja 1.199,- Ft.

Az új VOD, azaz video-on-demand kínálat az igaz történeteken alapuló szériák kedvelőinek érdeklődését célozza meg. A szolgáltatásban elérhetővé válik többek között a Németországot sokkoló 1988-as túszdráma filmes feldolgozása, az 54 óra vagy a fiatal, kétszeres dezertőr Wehrmacht katona, Proska élettörténete, amelyet az Oscar-díjas rendező, Florian Gallenberger A köpönyegforgató címmel vitt sorozatra.

Az északi sorozatok szerelmesei egy igazi kémtörténetet ismerhetnek meg az Árnyékvonalakban, ami a független Finnország helyzetébe enged betekintést a hidegháború időszakában, a CIA és a KGB kereszttüzében. Bepillantást nyerhetünk a királyok életébe is. A Versailles 3 évadon át kalauzol a Napkirály, XIV. Lajos hétköznapjaiba, A király kedvencei pedig V. Joãot portugál uralkodó és egy gyönyörű apáca törvénytelen szerelmébe enged betekintést.

A bűnügyi műfaj kedvelői számára ebben a VoD kínálatban elérhetők olyan klasszikusok is, mint az Agatha és a gyilkosságok igazsága, a történelmi drámarajongók pedig A berlini farkasokon keresztül láthatnak bele a II. világháborút követő német valóságba.

Az Epic Drama tartalmakat full HD minőségben bocsátjuk rendelkezésre az új szolgáltatásban. Hiszünk abban, hogy a magyar partnereket úgy tudjuk segíteni, ha vonzó kínálatot biztosítunk előfizetőik számára. Hasonlóan gondolkodtunk a Telekom, a Vodafone és a Tarr Kft. VoD csomagjainak esetében is, és a tapasztalatokból egyértelműen látszódik az a tendencia, hogy egyre többen szeretik a maguk által választott időpontban megnézni a kiszemelt sorozatokat. Népszerű azon felhasználók között, akik egyszerre darálnak le komplett évadokat, de sokan vannak, akik így pótolják a tévében elmulasztott epizódokat

– nyilatkozta Horváth Tamás, az Epic Dramát is tulajdonló Viasat World médiavállalat magyar piacért felelős igazgatója. Hozzátette, ugyan a világjárvány kihat a gyártásra, tartalomellátásuk a következő 12 hónapra biztosított.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható. Imádja, ha beleköttök az írásaiba! mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés