Hírek

Az Apple TV + legújabb saját gyártású filmjében láthatjuk Mahershala Alit

Benjamin Cleary első nagyjátékfilmjében, a Swan Songban rendezi a kétszeres Oscar-díjas színészt.

Az ír származású Cleary 2016-os belépőjét a nemzetközi filmes piacra azonnal Oscar-díjjal honorálta az Akadémia, a legjobb élőszereplős rövidfilm kategóriájában. Most készülő első nagyjátékfilmjéhez pedig sikerült megnyernie a kétszeres Oscar-díjas (Holdfény, Zöld könyv) Mahershala Alit, aki egyben társproducere is lesz a filmnek.

A Swan Song az Apple TV + és az Anonymus Content koprodukciójaként valósul meg és

az Apple platformja mellett mozis bemutatót is fog kapni a film – írja a collider.

Az Anonymus Content korábban olyan kisebb költségvetésű produkciókban is közreműködött, mint az Egy makulátlan elme örök ragyogása vagy a Winter’s BoneA hallgatás törvénye.

A filmről egyelőre kevés részletet lehet tudni, de az Apple műfajkavalkádként jellemzi a történetet, amelyről ködösen csak annyit árultak el, hogy a közeljövőben játszódik majd és azt a morális kérdést járja körbe, mennyit vagyunk képesek feláldozni a másik boldogságáért.

Az Apple TV + idei premierjei között szerepel Sofia Coppola legújabb alkotása, az On The Rocks, valamint a The Banker című film Samuel L. Jackson főszereplésével. Alit sorozatban legutóbb a True Detective harmadik évadában, nagyvásznon pedig az Alita: A harc angyala című filmben láthattuk.

Varga Dóra

Varga Dóra jelenleg az ELTE filmtudomány képzésének mester szakos hallgatója. Több éve foglalkozik filmkritikaírással, érdeklődési területe a feminista filmkritika valamint a filmzene elmélete, azok kortárs tendenciái. Különösen kedveli az amerikai függetlenfilmeket, a távol-keleti filmeket, a stop-motion animációkat és az európai művészfilmek bizonyos vonatkozásait.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com