Hírek

Az Arany Málna (Razzie Awards) “nyertesei”

Ahogy minden évben, az Oscar előtti este nem csak a független filmesek ünnepelnek, hanem az Arany Málna, azaz a Razzie ítélőbizottsága is összegyűlik, hogy tort üljenek az év legpocsékabb filmalkotásainak. Lássuk, idén melyek voltak a legminősíthetetlenebb filmek és alakítások a szavazók szerint.

A legrosszabb film címért olyan mélypontok jelentkeztek, mint a Baywatch, Az Emoji-film, a Transformers: Az utolsó lovag, a Sötét ötven árnyalata vagy A múmia. Ezt csuda színvonalas csapatot végül a hangulatjeleknek sikerült alulmúlniuk, akik a legrosszabb film szobra mellé még zsebre tehettek további hármat, jelesül a legrosszabb párosnak, a legrosszabb rendezőnek (Tony Leondis) és a legrosszabb forgatókönyvnek járót. Mit is mondhatnánk? :(

Az est további díjazottjai közé bekerült Tyler Perry, aki sokadszor nyer már legrosszabb színésznőként, most épp a BOO! 2: A Madea Halloween című alkotásért. Legrosszabb színész Tom Cruise lett A múmiában nyújtott nem alakításáért, a legrosszabb mellékszereplők újrahasznosított szemétből készült szobra pedig Mel Gibson (Megjött apuci 2) és Kim Basinger (A sötét ötven árnyalata) polcát ékesíthetné. A legrosszabb remake vagy folytatás pedig a Sötét ötven árnyalata lett.

A ceremónia rendezői a szokásosan bulizós díjátadó keretein belül most megemlékeztek az “év halottjairól” is, azaz egy In Memoriam kisfilm keretein belül megmutatva az összes tavaly lebukott szexuális zaklatót, az élükön természetesen Harvey Weinsteinnel.

 

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg néhány könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében olvas és sorozatokkal foglalkozik, díjszezon idején pedig a díjszezonnal.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com