Hírek

Az Argo 2-ünnep, a srácok megcsinálták a melót!

argo_2_premier (2)Az elmúlt évtizedben kultikus kedvenccé vált Argo folytatása, az Argo 2 végre mától ott tombol a magyar mozikban: kedden a MOM Park két legnagyobb mozitermében sor került a díszbemutatóra. A nagyszabású eseményen összegyűltek mindazok, akik részt vettek az új rész elkészítésében.

A dress code „black tie optional” volt, azaz a férfiak esetében szmoking, öltöny csokornyakkendővel vagy fekete nyakkendővel, a nőknél pedig ilyenkor az estélyi vagy a koktél ruha a javasolt viselet. Ennek megfelelően, a producer Árpa József és a producer-társíró rendező Árpa Attila is különlegesen elegánsan jelent meg, hiszen ruházatukat a férfi öltözködés egyik hazai szakértőjére, Stan Ahujára bízták.

A reflektorfény természetesen Balogh Tibire és társaira irányult: Kovács Lajos, Scherer Péter, Kiss József, Kulka János, Nagypál Gábor, Bán János, Young-Shin Kim, Oszter Sándor és Nagy Feró mellett a tömegben még számtalan ismerős arc bukkant fel. Osvárt Andrea öccsével, Mártonnal érkezett, aki nem mellesleg film egyik betétdalát írta, rajta kívül a Kerekes Band, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Tankcsapda tagjai, valamint az Irie Maffia énekesnője, Sena képviselte a filmben hallható zenekarokat.

a stáb
a stáb

A zenészek mellett a hazai sztárvilág színe-java is megjelent, így Majkától az Irigy Hónaljmirigy tagjain és Bochkor Gáboron át Lakatos Márkig két nagy moziteremnyi néző nevette végig a filmet majd fogadta vastapssal a vászon előtt sorakozó alkotókat.

A legnagyobb taps után azonban sajnos nem volt meghajló: a vendégek külön megemlékeztek a film egyik feledhetetlen figurájának alakítójáról, a nemrég eltávozott Bicskey Lukácsról is.

A vetítés utáni koccintáson sok helyről lehetett hallani, hogy Árpa Attila akcióvígjátéka jó eséllyel az év legsikeresebb magyar filmje lesz.

Scherer Péter, Oszter Sándor
Scherer Péter, Oszter Sándor

Az Argo 2 mától látható a mozikban. Olvasd el kritikánkat!

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya