Hírek

Az Avatar 2. egy Kate Winslettel lett gazdagabb

Nagyszerű színészőt szerzett magának az Avatar második része, ráadásul Kate Winslet jelenléte a filmkedvelők számára sokkal többet jelent.

James Cameron végre elkezdte forgatni a sok éve beígért folytatásait az Avatar című sci-fi mozijához. Nem sokkal a munkálatok megkezdése után egy újabb nagyszerű hír látott napvilágot, mégpedig egy remek casting. Kate Winslettel ugyanis már a 1997-ben a Titanicon együtt dolgoztak, így egy kisebb egyesülés tanúi lehetünk.

„Már 20 éve szeretnénk újra együtt dolgozni, hiszen a közös munkánk a Titanicon az egyik legnagyszerűbb élményem volt karrierem során.”

– nyilatkozta Cameron – „Alig várom, hogy lássam ahogyan életre kelti Ronalt”. A karakter nevéből sajnos nem lehet egyértelműen megmondani, hogy Ronal az emberek vagy más lények – esetleg a na’vik – fajába tartozna. Winslet azonban egy megbízható színésznő, így biztosan nagy szerep jut neki.

Az Avatar 2.-ben Sam Worthington és Zoe Saldana – és valamiért Sigourney Weaver és Stephen Lang – is visszatér. Az új arcok közt pedig Cliff Curtis (Fear the Walking Dead) és Oona Chaplin (Trónok harca) neve szerepel Winslet mellett.

Az Avatar 2. várhatóan 2020. decemberében kerül a mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com