Hírek

Az Avatar 2. egy Kate Winslettel lett gazdagabb

Nagyszerű színészőt szerzett magának az Avatar második része, ráadásul Kate Winslet jelenléte a filmkedvelők számára sokkal többet jelent.

James Cameron végre elkezdte forgatni a sok éve beígért folytatásait az Avatar című sci-fi mozijához. Nem sokkal a munkálatok megkezdése után egy újabb nagyszerű hír látott napvilágot, mégpedig egy remek casting. Kate Winslettel ugyanis már a 1997-ben a Titanicon együtt dolgoztak, így egy kisebb egyesülés tanúi lehetünk.

„Már 20 éve szeretnénk újra együtt dolgozni, hiszen a közös munkánk a Titanicon az egyik legnagyszerűbb élményem volt karrierem során.”

– nyilatkozta Cameron – „Alig várom, hogy lássam ahogyan életre kelti Ronalt”. A karakter nevéből sajnos nem lehet egyértelműen megmondani, hogy Ronal az emberek vagy más lények – esetleg a na’vik – fajába tartozna. Winslet azonban egy megbízható színésznő, így biztosan nagy szerep jut neki.

Az Avatar 2.-ben Sam Worthington és Zoe Saldana – és valamiért Sigourney Weaver és Stephen Lang – is visszatér. Az új arcok közt pedig Cliff Curtis (Fear the Walking Dead) és Oona Chaplin (Trónok harca) neve szerepel Winslet mellett.

Az Avatar 2. várhatóan 2020. decemberében kerül a mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya