Hírek

Az Az folytatása máris premier dátumot kapott

az

Hát erre se kellett sokat várnunk, máris megvan mikortól riogat megint a mozikban Stephen King horrorjának, az Az táncoló bohóca – olvastuk a Hollywood Reporteren.

Pennywise nyár végén kezdte terrorizálni a mozinézőket, és máris érkezik hozzá a folytatás. A New Line Cinema és Warner Bros. hétfőn jelentette be, hogy 2019 szeptember 6-án élvezkedhetnek a bohóc rajongói. A regény idei adaptációja – mely nem az első volt – több rekordot is megdöntött: többek között minden idők legjövedelmezőbb horrorfilmje lett. Mára odahaza 266 milliót kaszált, míg világszerte megközelítette már a 480 milliót is.

Az alkotók még tárgyalnak szerepükről, de úgy néz ki Gary Dauberman forgatókönyvíró jó esélyekkel ír alá hamarosan, csakúgy ahogy Andy Muschietti rendező visszatértére is számíthatunk.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés