Hírek

Az egyik legnépszerűbb vígjátéksorozathoz igazolt Meryl Streep

Meryl Streep is csatlakozik Paul Ruddhoz: mindkét sztár szerepel majd a Gyilkos a házban (Only Murders in the Building) 3. évadában.

Újabb sorozatban láthatjuk majd a 3 Oscar-díjas Meryl Streepet, aki a Hatalmas kis hazugságok után most egy könnyedebb hangvételű alkotás kapcsán látogat el a kisképernyőre. És nem is akármilyen alkotáshoz írt alá a színésznő!

Streep ugyanis a közkedvelt Gyilkos a házban című krimi-vígjáték 3. évadában játszik majd.

A hírt Selena Gomez jelentette be, aki megosztott egy kulisszák mögötti rövid videót a közösségi médián.

A többszörös Emmy-díjas sorozat három főszereplője, az imént említett Gomez, Steve Martin és Martin Short triója azonban nemcsak a színészlegendával egészül ki a folytatásban. Új karaktert hoz majd be Paul Rudd is, aki szintén nem először vándorol le a mozivászonról, hiszen korábban olyan sorozatokban láthattuk már, mint Az agyturkász a szomszédból vagy Az élet önmagammal.

A Gyilkos a házban egy lakóépületben játszódik, ahol a három fő karakter csap fel nyomozónak, amikor gyilkosság történik. Az egész sorozat egy podcast alapján készült és mind a közönség, mind a szakma nagyra tartja.

A Hulu még tavaly júliusban rendelte be a sorozat 3. évadát, amihez egyelőre premierdátum ugyan nincsen, de a forgatás már javában tart, így vélhetően pár hónapon belül a nézők elé kerülhet a sztárokkal telezsúfolt folytatás.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!