Hírek

Az első igazi trailer a Zsivány Egyeshez!

star_wars_rouge_one_zsivany_egyesNéhány kedvcsináló és teaser után végre kaptunk egy igazi hús-vér trailert a Star Wars univerzum decemberben érkező új darabjához, a Zsivány Egyeshez.

A december 16-án érkező Rouge One: A Star Wars Story története az Egy új remény kezdete előtt játszódik és azt meséli el, a lázadók hogyan szerezték meg a Halálcsillag terveit. A főbb szerepekben a film sztárja, Felicity Jones mellett Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Riz Ahmed, Diego Luna, Jiang Wen, Donnie Yen és Alan Tudyk láthatók majd.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..