Hírek

Az első igazi trailer a Zsivány Egyeshez!

star_wars_rouge_one_zsivany_egyesNéhány kedvcsináló és teaser után végre kaptunk egy igazi hús-vér trailert a Star Wars univerzum decemberben érkező új darabjához, a Zsivány Egyeshez.

A december 16-án érkező Rouge One: A Star Wars Story története az Egy új remény kezdete előtt játszódik és azt meséli el, a lázadók hogyan szerezték meg a Halálcsillag terveit. A főbb szerepekben a film sztárja, Felicity Jones mellett Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Riz Ahmed, Diego Luna, Jiang Wen, Donnie Yen és Alan Tudyk láthatók majd.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya