Hírek

Az én apukám emberekre lövöldöz – Családi kiruccanás előzetes

Kijött Mark Wahlberg következő vígjátékának előzetese. A Családi kiruccanás (The Family Plan) egy Las Vegas-i vakáció alatt igyekszik megvédeni családját bérgyilkos múltja okozta fenyegetéstől.

A Wahlberg által alakított Dan Morgan odaadó férjként, háromgyermekes apaként és sikeres autókereskedőként éli csendes külvárosi életét. Viszont ez csak a látszat, ugyanis évtizedekkel korábban a kormány elit bérgyilkosa volt, akinek feladata a világ leghalálosabb fenyegetéseinek felszámolása volt. Amikor a múlt ellenségei a nyomára bukkannak, Dan bepakolja gyanútlan feleségét (Michelle Monaghan), lázadó tinédzser lányát, játékfüggő tini fiát és 10 hónapos gyerekét autójába, és egy rögtönzött nyaralásra indulnak Las Vegasba.

Hogy megvédje családját – miközben életük vakációját ígéri nekik –, újra akcióba kell lendülnie anélkül, hogy felfedné valódi kilétét.

A Családi kiruccanást Simon Cellan Jones rendezte, aki sorozatok világában veteránnak számít (Nagypályások, Jessica Jones és Gyilkos megszállás epizódokat jegyez), de kevés nagyjátékfilmes tapasztalattal rendelkezik. A forgatókönyvet a horrorokban jártas David Coggeshall (Az árva: Az első gyilkosság) írta, ami mindenképp szokatlan egy családbarát akciókomédiánál. Mark Wahlberg mellett Michelle Monaghan és Maggie Q erősíti a stábot, Ciarán Hinds pedig szokás szerint a főgenya szerepét vállalta magára. Wahlbergtől nem idegen az akcióvígjáték műfaja (Pancser police, Spenser az igazság nyomában), viszont az utóbbi években nem volt a toppon szerepválasztás terén. Vajon sikerül megtörni a rossz szériát az Apple karácsonyi időszakra pozícionált családi vígjátékával?

A Családi kiruccanás december 15-én debütál az Apple TV+-on.

Sztepanov Márkó

Sztepanov Márkó a METU képalkotás szakán diplomázott 2023-ban, jelenleg televíziós műsorkészítő mesterképzést végez. Javíthatatlan mozifüggő, filmkészítéssel foglalkozik és filmrendezői ambíciókkal is rendelkezik. Mindenevő, de a horror és az akció műfajok a gyengéi és bármikor megvédi Michael Bay renoméját.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!