Hírek

Az épülő Abszol út

Gringotts Bank

Harry Potter stúdióMegjelentette az első képeket a Universal stúdió a Harry Potter Varázslatos Világának Abszol úti és roxmortsi kiegészítéséről. A kilenc kép bepillantást enged a bővítés olyan jellegzetes helyeiről, mint a King’s Cross pályaudvar, amely tényleg működni fog, és a két említett helyszín összeköttetését biztosítja majd.

Az Abszol út középpontjában a Gringotts Bank áll majd, melynek tetején egy tűzokádó sárkány áll, az épületben pedig megelevenedik a látogatók számára a szökés kalandja. De életre kel a Weasley Varázsvicc Vállalat is, ahol néhány vicces varázslatos tárgy tényleg kapható lesz. A Zsebpiszok közben Borgin & Burkes boltja várja a látogatókat, a Foltozott üstben pedig ebédelni is lehet majd.

Az Abszolút idén nyáron nyitja meg kapuit. Íme a képek:

Gringotts Bank
Gringotts Bank és az Abszol út
HP2
Menekülés Gringottsból
HP+
Florian Fortescue Fagylaltszalon
Harry Potter stúdió
Roxfort expressz – Roxsmorts állomás
HP4
Weasley Varázsvicc Vállalat
HP5
Ollivander pálcaboltja
HP8
Weasley Varázsvicc Vállalat

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés