Hírek

Az eredeti Batman visszatér: Michael Keaton újra denevérember a Batgirlben

Az új DC képregényfilm, a Batgirl kedvéért ismét magára ölti a denevérruhát Michael Keaton.

Minden jel arra mutat, hogy Michael Keaton leporolt Batmanje állandó szereplője lesz a DC univerzumnak. Először a jövő novemberére ígért The Flash előzetesében sejtették az immár 70 éves színész visszatértét Bruce Wayne szerepéhez. Az Ezra Miller főszereplésével készülő filmben Keatonön kívül Ben Affleck is feltűnik majd, így egyszerre két Batmannek örülhetnek a DC rajongók. Viszont a Deadline legújabb értesülései szerint

Michael Keaton a beharangozott Batgirlben is felkapja régi köpenyét, bebetonozva jelenlétét a DC multiverzumban.

Az már biztos, hogy a Batgirl film főhőse Barbara Gordon, Gotham City rendőrbiztosának lánya lesz. A címszerepet az In the Heights: New York peremén kitörő sztárja, Leslie Grace játssza majd, apját, Gordon biztost J.K. Simmons (Whiplash, Kaliforniai álom) alakítja. A Firefly nevezetű főgonosz szerepét pedig Brendan Fraserre (A múmia, No Sudden Move) osztották.

A rendezői széken a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk készítői, Adil El Arbi és Bilall Fallah párosa osztozik.

Ha nem számítjuk az 1966-ban készült filmadaptációt, Keaton volt az első, aki filmvásznon eljátszotta a sötét lovagot. Az 1989-es Tim Burton-rendezte Batmant három évvel később a Batman visszatér követte, Michelle Pfeifferrel a Catwoman szerepében. Az új Batgirl film premierdátumáról nincs hír, egyelőre csak annyit tudni, hogy az HBO Maxon lesz látható.

Takács Janka

Janka a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán végzett, marketinges szakemberként dolgozik. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com