Hírek

Az eredeti szereplők is feltűnnek az újabb Beverly Hills, 90210 rebootban

Valószínűleg ennél jobb hírt keresve se találhatnának a kilencvenes években tiniskedő Beverly Hills, 90210 rajongók: nemcsak visszatér kedvenc sorozatuk, de az eredeti széria csapatát is viszontláthatják.

A Beverly Hills, 90210 1990. október 4-én indult tízéves hódító útjára: egy csapat tinédzsert követett, akik a West Beverly Hills gimnáziumba majd a California Egyetemre jártak együtt. A Charlie angyalait és a Bűbájos boszorkákat is jegyző Aaaron Spelling és a Szex és New York guruja, Darren Starr sorozata 293 részben csűrte a romantikus szálakat, és olyan fiataloknak adott kitörési lehetőséget, mint Tori Spelling, Jason Priestley, Luke Perry és Hilary Swank.

Az utóbbiak közül Tori Spelling (aki már márciusban spoilerezett az Instagramon) és Jason Priestley Jennie Garth-tal, Ian Zieringgel, Brian Austin Greennel és Gabrielle Carterisszel egyetemben már rábólintottak a visszatérésre.

A sorozat egyébként nem ért teljesen véget 2000 májusában; számos spin off készült hozzá: 1992 és 1999 között  futott a Melrose Place (ez folytatódott egy évaddal 2009 szeptemberétől), egy évadot élt a Models Inc. és öt évig futott a 90210, amiben Tori Spelling, Jennie Garth és Shannen Doherty a saját szerepüket vették vissza.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Jelenleg a Filmtekercs Vizuális Kultúráért Egyesület alelnökeként a Filmtekercs offline rendezvényeiért és partnerkapcsolataiért felel. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés