Hírek

Az év egyik legjobb híre: folytatást kaphat a 2000-es évek kultikus vígjátéka!

Eszementsége és parádés szereposztása miatt is sokak kedvence volt a 2004-es Kidobós című vígjáték. Az általános iskolai játékot élsporttá fejlesztő történet hamarosan újra visszatérhet a mozikba, miután a film főszereplője, Vince Vaughn már kidolgozta a folytatás sztoriját.

2004-ben a maga 167 millió dolláros bevételével egész nagyot ment Ben Stiller és Vince Vaughn főszereplésével a Kidobós, a totális őrületnek beillő sztori mellett a színes karaktergárda is tett arról, hogy emlékezetes pillanatokat okozzon a 2000-es évek fiatalságának.

Na épp ez utóbbiak kaptak jó hírt a sztori egyik mellékalakját játszó Justin Longtól, aki a ComicBook.comnak beszélt a folytatás lehetőségéről.

„Nem tudom, Vince beszélt-e már Bennel az ötletről, de én, amikor meghallottam, úgy éreztem, meg kell könnyítenem a pályát. Csináltunk egy karácsonyi podcastet Ben Stillerrel, akkor megemlítettem neki. Én szívesen megcsinálnám, de Ben egy kicsit tart attól, hogy folytatást készítsünk egy történetnek, amit ennyi ember szeret. Ez kockázatos, mert nem akarod elrontani az eredetit, hanem egy ugyanolyan jó sztorit szeretnél összehozni” – mesélte Justin Long.

Long sajnos nem árult el részleteket a lehetséges folytatásról, de annyit megosztott a rajongókkal, hogy kifejezetten vicces ötletről van szó, és bízik benne, hogy létrejöhet a sequel, mert Vince Vaughn tud olyan meggyőző lenni, hogy tető alá hozza a forgatást.

Az utóbbi időszakban a nosztalgikus folytatások műfajtól függetlenül jól teljesítettek a moziban és a streaming platformokon is, így ha újra összeállna a szereplőgárda, akkor valószínűleg lenne olyan stúdió, amely hajlandó lenne hóna alá nyúlni a projektnek.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!