Hírek

AZ FBI egy hónapra börtönbe küldené Felicity Huffmant a kollégium botrányért, amiről azóta már film is készült

Tammy's Always Dying

Hollywood általában gyorsan reflektál a legnagyobb botrányaira: így készült el a Harvey Weinsteinről szóló Untouchable vagy a kollégium botrányt bemutató The College Admissions Scandal is. Utóbbihoz előzetes is érkezett, szinte egy időben azzal, hogy kiderült, Felicity Huffman nagy valószínűséggel börtönbe megy egy hónapra.

Idén kora ősszel pattant ki egy igencsak méretes botrány az amerikai elit körében, amely szerint többen lefizetésekkel juttatták be gyerekeiket a legnívósabb egyetemekre. Az egyik leghíresebb vádlott Felicity Huffman, aki nagyon úgy tűnik, hogy egy hónapra börtönbe kerül a tettéért. A színésznő egyébként elismerte, hogy idősebb lánya úgy került jó iskolába, hogy lefizette William Singert és az ő alapítványát. Ez a 15,000 dolláros kis üzlet pedig akár a szabadságába is kerülhet. Igaz, az ilyen esetekben kiszabható 1 és 6 hónap közötti időszak minimumát jelenti a büntetés. De tényleg börtönbe megy-e Huffman?

Egyelőre annyit tudni biztosan, hogy az ügyész és az FBI ezt és egy 20,000 dolláros büntetést találnak a legméltányosabbnak, és ezt kezdeményezik majd a bíróságtól a szeptember 13-i tárgyaláson. És hogy mindez hogyan hat egy közel A kategóriás hollywoodi sztár karrierjére? Huffman három projektben is részt vett 2019-ben, de egyelőre az IMDb alapján semmilyen új filmje vagy sorozata nincsen kilátásban. Idén a Netflix valós eseményeket feldolgozó When They See Us című krimijében tűnt fel, illetve szintén a streaming csatorna finoman szólva is rosszul sikeredett Otherhood című filmjében vitte az egyik főszerepet. Amerikában pedig a héten jelent meg a Tammy’s Always Dying (innen a fenti kép is), ez azonban a hazai mozikba nem valószínű, hogy valaha is eljut.

Tény, hogy a színésznő sosem volt kiemelkedően foglalkoztatott, de egy ekkora botrányt nem lesz egyszerű csak úgy levetkőzni, főleg ha tényleg börtön lesz a vége. Hollywood pedig nem arról híres, hogy gyorsan felejt. Sőt! Eddig kellett csak várni, hogy filmre is vigyék az egész botrányt. Adam Salky rendezőtől érkezik a The College Admissions Scandal címen futó alkotás, amely két tehetős anyuka illegális ügyködéseit mutatja be. A filmhez pedig már előzetes is érkezett.

https://www.youtube.com/watch?v=O5J2_EI7go4

Egy ilyen alkotás mellett, amely gyakorlatilag leképezi azt, ami Huffmannel történt, egészen addig a pontig, amikor március 12-én letartóztatták, igencsak kérdéses, hogy mennyire fognak továbbra is érdeklődni a stúdiók a színésznő után.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com