Hírek

Az HBO belengette a Trónok harca spin-off ötletét

Trónok harca (Game of Thrones) hatodik évadA HBO új programigazgatója többek között hivatalossá tette: a 8. évaddal valóban befejeződik a Trónok harca. Ami azonban még fontosabb: a sorozat kifutása után nem zárkóznak el egy spin-off elkészítésétől sem. Mindezt az amerikai Television Critics Association által szervezett sajtótalálkozón említette.

A júniusban befejeződött 6. évad után még két évadot láthatunk az HBO legsikeresebb és leghosszabb sorozatából – jelentette be Casey Bloys, a csatorna új programigazgatója szombaton a Television Critics Association nyári sajtóturnéján. Az eddig vetített hat szezon egyenként 10 részes volt, amíg a forgatással megcsúszott, ezért a jövő évi Emmy gáláról lemaradó hetedik 7, a nyolcadik 8 epizódot él meg várhatóan; sikerét pedig mi sem igazolja jobban, minthogy a június végén zárult 6. évad minden egyes epizódját átlag 25 millió néző látta, nyilván ez csak a mérhető és legális forrásokat jelenti, vagyis a végeredmény ennél jóval több.

A sajtóval való beszélgetésen pedig felmerült a spin-off ötlete, amire Bloys nem egyértelmű, de némileg biztató választ adott: „Már beszéltünk róla mi is” – mondta. – „Nem vagyok ellene, de az biztos, hogy nagyon kreatívan kell tudni hozzányúlni. Valószínűleg a projektben résztvevők nem ingatnák a fejüket, egyelőre nyitottak vagyunk a dologra, de konkrét terveink nincsenek még.”

Így aztán még arról is csak tippelni lehet az elkövetkezendő időkben, hogy melyik karaktert érné meg egy külön sorozatban kifejteni.

Forrás: The Hollywood Reporter

 

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com