Hírek

Az HBO Max látványos videóban ad ízelítőt 2021 legjobban várt Warner Bros. filmjeiből

Az HBO Max egy „közös előzetessel” lepte meg a filmrajongókat. A videóban azokat a Warner Bros. produkciókat szedte csokorba, amelyek idén a moziban való megjelenéssel párhuzamosan a streamingcsatornán is elérhetőek lesznek. Néhány várva várt premierre ráadásul jóval hamarabb kerül sor, mint hittük.

Ilyen lesz például a Godzilla vs. Kong is, amelyért nemrég még streamingháború folyt a Netflix és az HBO Max között. A film premierjét meglepő módon két hónappal korábbra rakták, így május 21. helyett már március 26-ától láthatjuk – tudtuk meg a Collider cikkéből. Az HBO Max mindössze fél perces videójából pedig láthatjuk, hogy valószínűleg a látványvilággal nem lesz gond.

De természetesen mivel egy összességében a legjobban várt premiereket felvonultató promóvideóról van szó, természetesen nem csak a Godzilla vs. Kongból látunk jeleneteket. Kapunk ízelítőt a LeBron James és Tapsi Hapsi főszereplésével büszkélkedő Space Jam 2-ből; a Mortal Kombat-ból; a Those Who Wish Me Dead-ből, amiben Angelina Jolie a főszereplő; az új Suicide Squad-ból, a Judas and the Black Messiahból, Clint Eastwood új filmjéből, a Cry Machoból, a Tom & Jerry mozifilmből és még megannyi Warner-alkotásból.

Megírtuk, hogy várhatóan milyen következményei lesznek a Warner Bros. új stratégiájának, amelynek értelmében filmjeit egyszerre küldi moziba és streamingre, és amely döntés sokaknál kiverte a biztosítékot. Mivel Magyarországon az HBO Max még nem elérhető, mi egyelőre abban reménykedhetünk, hogy a hazai mozikba is eljutnak a filmek (és persze hogy egyáltalán kinyitnak addigra a mozik). Ha minden igaz, a streamingszolgáltató azonban nálunk is elérhető lesz 2021 második felétől.

 

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com