Hírek

Az HBO Max utóda, a Max streaming szolgáltatás május 21-én indul el itthon

Az új platformra érkezik a Sárkányok háza is, június 17-én.

A Warner Bros. Discovery bejelentette, hogy továbbfejlesztett streaming-szolgáltatása, a Max május 21-én indul több európai országban is – írja a csatorna sajtóközleménye. „A Max egyesíti az HBO Max páratlan tartalomkínálatát, a Discovery szórakoztató, nem fikciós műsorait, valamint az Eurosport prémium szolgáltatását a világklasszis sporteseményekkel, hogy teljeskörű élményt nyújtson az egész háztartásnak friss tévésorozatokkal és ikonikus mozifilmekkel, kihagyhatatlan sportműsorokkal és bizonyos országokban vezető tévécsatornákkal – mindezt most először, egy helyen” – írják a közleményben.

A Max először Skandináviában, az Ibériai-félszigeten és Kelet-Közép-Európában lesz elérhető, ezt követően Franciaországba, Lengyelországba, Hollandiába és Belgiumba érkezik.

A Sárkányok háza c. sorozat második évada Európa-szerte június 17-én indul a Maxon.

A Max lesz az egyetlen hely, ahol a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok minden pillanatát élőben lehet majd látni abban a 25 európai országban, ahol a Max elérhető lesz – írja továbbá a csatorna sajtóközleménye.

JB Perrette, a Warner Bros. Discovery globális streamingért és játékokért felelős elnök-vezérigazgatója a Series Mania tévéfesztiválon jelentette be a Max indulását, ahol elmondta: „A Max a Warner Bros. Discovery európai streaming-otthona, amely messzire visszanyúló európai örökségünkre épül, és egy helyen összesíti szolgáltatásaink és csatornáink hihetetlenül széleskörű és mély, kulturálisan meghatározó szórakoztató tartalmait. A Max páratlan tartalomkínálata, amely a Sárkányok házától a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékokig és azon is túl terjed, azt jelenti, hogy a Max minden hangulathoz és alkalomhoz kínál valamit mindenkinek, minden helyzetben.”

A Max az élő sporteseményeket nem számítva is több mint kétszer annyi tartalmat kínál majd, mint jelenleg az HBO Max. A Párizs 2024 közvetítés mindegyik előfizetői csomagnak része lesz.

A Max többféle csomagban is elérhető lesz, és emellett egy Sport kiegészítőcsomagot is kínálnak majd. A díjak országonként eltérők lesznek, a magyar díjakat még nem jelentették be. A Standard csomag előfizetői egyszerre 2 eszközön streamelhetnek tartalmat Full HD felbontásban és lehetőség nyílik maximum 30 letöltésre a tartalom offline megtekintéséhez. A Prémium csomag előfizetői egyszerre 4 eszközön streamelhetnek, Full HD vagy 4K felbontásban, illetve Dolby Atmos hanggal, ahol ez rendelkezésre áll; lehetőség nyílik maximum 100 letöltésre a tartalom offline megtekintéséhez (korlátozásokkal). A Sport kiegészítőcsomag hozzáférést biztosít a közvetítésekhez, beleértve a Grand Slam-tenisztornákat, a kerékpáros Grand Tours-okat, a Le Mans-i 24 órás autóversenyt, az Eurosport 1 és Eurosport 2 lineáris csatornát és számos további tartalmat.

A jelenlegi HBO Max előfizetők megtarthatják jelenlegi profiljaikat és megtekintési előzményeiket. Bizonyos esetekben ­– eszköztől és operációs rendszertől függően – az HBO Max app automatikusan frissül a Max appra. Más esetekben, amikor a felhasználók megnyitják az HBO Max appot, figyelmeztetést kapnak, hogy töltsék le az új Max appot. A Eurosport prémium SVOD-előfizetők a következő hetekben kapnak tájékoztatást kapnak a Max előfizetés módjáról.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com