Hírek

Az igaz történetek mindig a legijesztőbbek – Lore teaser trailer

Sorozatot készített az Amazon a 2015-ben induló Lore című podcast-ból. A legismertebb horror- és kísértettörténeteket bemutató adások a storyk mögötti valóságalapot tárják fel főleg népmesékre hagyatkozva. A 6 részes sorozat októberben érkezik az Amazon Prime Video-ra és az első teaser trailer alapján van mit várni.

A Lore címen futó podcast a mai napig szállítja a valós eseményekre és megtörtént dolgokra épülő ijesztgetős adásait. 2015. óta 61 epizód jelent meg, mindegyik 20 és 30 perc közötti hosszal bír. A máig bennünk élő rémisztő horrortörténeteket kutatja az alkotó Aaron Mahnke, aki a sorozatba is készítőként szállt be. A többszörösen díjazott podcast idén pedig képernyőre kerül az Amazon jóvoltából.

A sorozat kizárólag igaz történeteket dolgoz majd fel, archív felvételek, fényképek, naplóbejegyzések körítésében, sokszor narrációval megfűszerezve. Lesz itt minden: vámpírok, vérfarkasok, megátkozott gyerekek és a kihagyhatatlan szuper parás játékbabák.

A Lore-ban szerepel majd Robert Patrick, Kristin Bauer van Straten, Adam Goldberg, Holland Roden, Colm Feore és Campbell Scott.

Az Amazon stílusosan péntek 13-ra tette a Lore premierdátumát. A sorozat mind a 6 részét egyben levetítik. És bár az alábbi rövidke előzetes/teaser trailer nem sokat mutat a kész részekből, igen csak jónak ígérkezik a projekt. A podcast honlapját pedig itt találjátok. Olvassatok, hallgassatok!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com