Hírek

Az interneten is lehet szavazni a SZAFT animációs filmjeire

kaff-logoreSzombat délutánig lehet szavazni a Daazo.com portálon a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál (KAFF) társrendezvényére, a Szabad Animációs Filmkészítők Találkozójára (SZAFT) benevezett animációs filmekre – tájékoztatták a KAFF szervezői kedden az MTI-t.

A SZAFT-ra június 15-ig 35 filmet neveztek a filmkészítők. A versenyfilmeket idén a Daazo rövidfilmes portálon is meg lehet tekinteni, ahol június 22-én 17 óráig adhatja le online szavazatait a közönség. A legtöbb lájkot elérő alkotás a Daazo.com értékes ajándékcsomagját kapja.

A filmek Kecskeméten a Szigma Kiállítótérben láthatók június 20. és 22. között. A programban délelőttönként képregényrajzoló és animációs workshopok, esténként filmvetítések is lesznek, a műsort pedig elektro DJ-parti zárja.

A SZAFT idején a Szigmában Stark Attila street artist tárlata, valamint a Magyar Képregény Szövetség kiállításai láthatók. A díjátadóra szombaton 17 órakor kerül sor. A győztes filmek levetítése után Péterfy Bori-klipeket nézhet a közönség, majd DJ Borda zenél.

A SZAFT-ot négy éve rendezték meg először a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál társrendezvényeként. Főszervezője a Vákum (Városi Kulturális Mozgalom) Egyesület.

Az animációs filmekre az alábbi linken tudtok szavazni.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com