Hírek

Pennywise visszatér az Az: Második fejezet utolsó előzetesében

Andy Muschietti Az: Második fejezetének előzetese fokozatosságával hárfázik a nézők idegein.

Az Az első fejezete Stephen King 1986-os magnum opuszának első felét veszi végig, ahol a néhány Derryben élő gyerek ráeszmél, hogy egy szörnyeteg vadászik emberekre városukban.

A lény egy alakváltó, de előszeretettel viseli egy táncoló, Krajcáros (Pennywise) nevű bohóc arcát. A gyerekek az Azban végül legyőzik a Bill Skarsgård által alakított gonoszt, egyben saját félelmeiket is. 27 évvel később azonban szembesülnek a riasztó ténnyel, hogy a lény visszatért Derrybe. A karakterek felnőtt verziót olyan színészek alakítják, mint James McAvoy, Bill Hader vagy Jessica Chastain.

Az Az: Második fejezet végső előzetesét a San Diegó-i Comic Conon mutatták be. A film szeptember 5-én kerül a hazai mozikba.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..