Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Az MMA-közgyűlésén elfogadták a jövő évi programtervet

Elfogadta a 2019. évi művészeti és szakmai programtervet a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) szerdai közgyűlése a Pesti Vigadóban.

A tervezet szerint a köztestület a jövőben is kiemelt szerepet szán a művészeti ágak együttes megjelenését biztosító szakmai-művészeti programoknak, amelyek több tagozat együttműködésében jönnek létre. A programok elsősorban a Pesti Vigadóban és a Műcsarnokban valósulnak meg. Folytatódnak a különböző sorozatok, így egyebek mellett az animációs filmsorozat.

A nemzetközi és határon túli programok közé tartozik egyebek mellett a Pozsonyi Magyar Héten és a Kolozsvári Magyar Napokon való részvétel, a MIFA Nemzetközi Animációs Filmvásáron a Magyar animációtörténeti kiállítás bemutatása. A szakmai-művészeti programok sorában szerepel többek között akadémikusportrék vetítése Mozi a Vigadóban címmel.

Címkék

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..