Hírek

Az Öngyilkos Osztag és A galaxis őrzői vol. 3 tartja a menetrendet

Az Öngyilkos Osztag és A galaxis őrzői vol. 3 tartja a menetrendet. (Igen, ez mostanra már hírnek számít.) Utánanéztem, hogy milyen egyéb friss információk jelentek meg James Gunn két projektjével kapcsolatban.

A koronavírus-járvány hatására számos premierdátum változott meg. Konkrétan jelenleg az számít hírnek, ha egy produkció tartani tudja az előre meghatározott menetrendet. James Gunn egy Twitter-posztban erősítette meg, hogy az Öngyilkos Osztag és A galaxis őrzői vol. 3 utóbbiak közé tartozik.

A DC-moziuniverzum 3. filmje 2016. augusztus 5-én jelent meg. A filmet David Ayer írta és rendezte. A rajongók pedig már viszonylag korán biztosak lehettek abban, hogy az Öngyilkos Osztag visszatér a filmvásznakra. A rendező személyét azonban sokáig homály fedte. Korábban szóba került a Warrior – A végső menettel ismertté vált Gavin O’Connor neve. A projekt azonban James Gunn kezében landolt, akinek az ütemterve mindig izgalmas kérdés. 

A Disney ugye kirúgta őt A galaxis őrzői vol. 3 rendezői székéből, aztán átgondolták a döntést, úgyhogy mégis ő készíti a harmadik részt, közben hozzá került az Öngyilkos Osztag is, amivel kapcsolatban sokáig bizonytalan volt, hogy reboot, avagy folytatás kategóriába esik-e majd.

Peter Safran producer ezt nemrég tisztázta: az új film teljes reboot lesz. (Látszik, hogy komoly harcok folytak a háttérben ezzel kapcsolatban.) Ezt hivatott jelezni az azonos cím is, ami ilyenformán zárójelbe teszi a korábbi filmet.

Az Öngyilkos Osztagban a Margot Robbie megformálta Harley Quinn mellett több szereplő tér vissza. Ugyanakkor a csapat többségében új karakterekből fog állni: Megjelenik a filmben többek között Patkányfogó (aki ez alkalommal nő lesz), King Shark, Peacemaker és Polka-Dot Man is.

Az Öngyilkos Osztag a tervek szerint 2021. augusztus 6-án debütál majd a mozikban. A galaxis őrzői trilógia lezáró darabjának premierjére szintén 2021-ben számíthatnak a rajongók.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható. Imádja, ha beleköttök az írásaiba! mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés