Hírek

Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio megint együtt dolgozik

Erik Larson Az ördög a Fehér Városban című regényének adaptációja igen hosszú utat jár be, mire mozgógép lesz (lehet?) belőle.

2010-ben felröppent a hír, hogy Leonardo DiCaprio egy regény adaptációjában fog játszani, ráadásul egy sorozatgyilkost. 2015-ben megírtuk, hogy Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese ismét együtt dolgozik: Leonardo DiCaprio Az ördög a Fehér Városban című filmben vállalt szerepet.

A Collider szerint idén végre kialakultak a dolgok, és a regényből tévésorozat lesz, melynek producere Martin Scorsese mellett Leonardo DiCaprio.

Erik Larson 2003-as regénye az első dokumentált amerikai sorozatgyilkosról, Henry Howard Holmesról szól,

aki az 1893-as chicagói világkiállítás idején csalta el és ölte meg áldozatait. A gyilkos 27 áldozatot vallott be, de egyes becslések szerint akár 200 ember halála is a lelkén száradhat.

Még nem tudni semmit arról, hogy ki lesz a forgatókönyvíró, így igazából még mindig csak reménykedhetünk, hogy ez az adaptáció valaha elkészül.

Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar nyelv és irodalom szakon. 2008 óta publikál, 2011-ben Országos Diákzsűri tag volt. Jelenleg egy tajvani egyetemen tanul. A Nagyítás rovatot vezeti. kellermirella@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..