Hírek

Az Ördög visszatér, és jön vele Isten is? – Előzetest kapott a Lucifer 5. évadának B-felvonása

Ütős és sűrű előzetest kapott a Lucifer 5. évadának újabb felvonása. Már csak 4 hét, és folytatódik a sorozat, amelyben apa és fia terápiára kényszerül.

Ízelítőt hozott a Netflix az egyik legsikeresebb sorozatának folytatásához. A Lucifer 5. évad B-felvonás az előzetes alapján pedig igen csak érdemes lesz a figyelmünkre. Nem csoda, hogy a streaming oldal egyik legjobban várt májusi darabja lesz Lucifer visszatérése.

Íme, a Netflix májusi kínálata!

A krimi-dráma-fantasy keverék, amely persze a humortól sem idegenkedik Tom Kapinos alkotói kezei alatt indult útnak még 2016-ban. A történetben a földre “szállt” ördög a los angeles-i rendőrségnek segít megoldani bizonyos bűneseteket, miközben a saját háza táján is rendet kell tartania. Démonok, angyalok és maga Isten is bekerült olykor a képbe. Az új felvonás pedig első pillantásra Lucifer és apja, azaz Isten kapcsolatára épül majd.

A sorozat főszerepében továbbra is Tom Ellis alakítja Lucifert, míg a detektív Chloe-t Lauren German formálja meg. Istent pedig Dennis Haysbert hozza el nekünk.

Mellettük visszatér a folytatásban Kevin Alejandro, Lesley-Ann Brandt, D.B. Woodside és Rachael Harris is.

A Lucifer 5. évada május 28-án folytatódik a Netflixen. A félbevágott évadot pedig hivatalosan is már csak egy darab új követi majd. A sorozat egyik alkotója, Joe Henderson ugyanis megerősítette, hogy az érkező 6. évad lesz az utolsó. Ebben pedig 10 részben zárják majd le Lucifer kalandjait.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés