Hírek

Az Ördög visszatér, és jön vele Isten is? – Előzetest kapott a Lucifer 5. évadának B-felvonása

Ütős és sűrű előzetest kapott a Lucifer 5. évadának újabb felvonása. Már csak 4 hét, és folytatódik a sorozat, amelyben apa és fia terápiára kényszerül.

Ízelítőt hozott a Netflix az egyik legsikeresebb sorozatának folytatásához. A Lucifer 5. évad B-felvonás az előzetes alapján pedig igen csak érdemes lesz a figyelmünkre. Nem csoda, hogy a streaming oldal egyik legjobban várt májusi darabja lesz Lucifer visszatérése.

Íme, a Netflix májusi kínálata!

A krimi-dráma-fantasy keverék, amely persze a humortól sem idegenkedik Tom Kapinos alkotói kezei alatt indult útnak még 2016-ban. A történetben a földre “szállt” ördög a los angeles-i rendőrségnek segít megoldani bizonyos bűneseteket, miközben a saját háza táján is rendet kell tartania. Démonok, angyalok és maga Isten is bekerült olykor a képbe. Az új felvonás pedig első pillantásra Lucifer és apja, azaz Isten kapcsolatára épül majd.

A sorozat főszerepében továbbra is Tom Ellis alakítja Lucifert, míg a detektív Chloe-t Lauren German formálja meg. Istent pedig Dennis Haysbert hozza el nekünk.

Mellettük visszatér a folytatásban Kevin Alejandro, Lesley-Ann Brandt, D.B. Woodside és Rachael Harris is.

A Lucifer 5. évada május 28-án folytatódik a Netflixen. A félbevágott évadot pedig hivatalosan is már csak egy darab új követi majd. A sorozat egyik alkotója, Joe Henderson ugyanis megerősítette, hogy az érkező 6. évad lesz az utolsó. Ebben pedig 10 részben zárják majd le Lucifer kalandjait.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com