Hírek

Az Oscar-gála alatt debütált A mackó 2. évadjának teasere

Az FX és a Hulu sikersorozata idén júniusban tér vissza a második évaddal, most láthatunk belőle pár hangulatképet.

Vajon milyen lesz Carmy családi következő étterme? Várhatóan erről szól majd a nagysikerű A mackó folytatása, amelynek a vasárnapi Oscar-gálán tették közzé az első teaser előzetesét.

A 2. évadot 2022 júliusában jelentették be, az FX Entertainment elnöke, Eric Schrier ekkor ezt nyilatkozta: „A mackó a legvadabb kreatív, kritikai és kereskedelmi várakozásainkat is felülmúlta. Mélységesen nagyra értékeljük a Christopher Storer alkotó és társ-sorozatvezető, valamint Joanna Calo társ-sorozatvezető által vezetett briliáns munkát. Jeremy Allen White alakítása lenyűgöző a főszerepben, akárcsak Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Abby Elliott, Lionel Boyce és Liza Colón-Zayas színésztársaié. Alig várjuk, hogy elkezdhessük a második évad munkálatait”.

A Golden Globe-győztes főszereplő White azt mondta a Vanity Fairnek, hogy „egy kicsit ideges volt”, hogy újra eljátssza a szerepét a kritikusok által felmagasztalt első évad után. „Ha túl sok kritikát olvasol, arra a dologra, ami egykor csak a miénk volt, egy csomó elképzelés rákerül” – mondta White. „Remélem, hogy ki tudjuk zárni a világot egy kicsit “.

Az itthon a Disney+-on látható A mackó alkotója, Storer az IndieWire-nek elmondta, hogy a második évadban Carmy arra fog koncentrálni, hogy érzelmi egyensúlyt találjon a gyászával. „Carmy lezárja a bátyja ügyét, de aztán hogyan kezeli ezt a továbbiakban? Hogyan tud valami újat építeni és egy pozitívabb helyről elindulni?” Az első képsorok ezt a bizonytalanságot, útkeresést közvetítik, hiszen épp az egykori büfé elhagyását látjuk – ám hogy mi lesz a folytatás, az még a jövő titka.

A sorozat első évadát mi is szerettük, azóta pedig végignyerte a díjszezont (többek közt az Independent Spirit Awards, a SAG, a WGA, a PGA és a Golden Globe is díjazta) és esélyes a 2023-as Emmy-díjra is.

A mackó 2. évadának premierje 2023 júniusában lesz.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com