Hírek

Az új Annabelle-film közelebb fog állni a Démonok között világához

James Wan válogatott izgalmakat ígér az Annabelle spin-off sorozat harmadik részével kapcsolatban. 

A 2013-ban útjára induló Démonok között mára moziverzummá nőtte ki magát, ahol a fővonalhoz egyre terebélyesedő spin-off szálak is kapcsolódnak. Elképzelhető, hogy 2020-ig kell várnunk a Démonok között 3-ra, ám ebben az évben érkezik az Annabelle 3., ami a produceri székben ülő James Wan szerint olyan lesz, mint egy új Démonok között-film. Ráadásul Lorraine (Vera Farmiga) és Ed (Patrick Wilson) is felbukkannak benne.

A film a Démonok között 2. része előtt és a Démonok között kezdete után játszódik, amikor Ed és Lorraine visszaviszik a babát az elátkozott tárgyakat gyűjtő kamrájukba. Szerencsétlenségükre sok gonosz eszközt egy helyen őrizni, nem biztos, hogy jó ötlet. Annabelle felébreszti a többi tárgyat, amik célba veszik Warrenék 10 éves kislányát, Judyt (McKenna Grace).

Wan korábban az Éjszaka a múzeumban Annabelle-lel címet említette a film kapcsán.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható. Imádja, ha beleköttök az írásaiba! mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya