Hírek

Az új Annabelle-film közelebb fog állni a Démonok között világához

James Wan válogatott izgalmakat ígér az Annabelle spin-off sorozat harmadik részével kapcsolatban. 

A 2013-ban útjára induló Démonok között mára moziverzummá nőtte ki magát, ahol a fővonalhoz egyre terebélyesedő spin-off szálak is kapcsolódnak. Elképzelhető, hogy 2020-ig kell várnunk a Démonok között 3-ra, ám ebben az évben érkezik az Annabelle 3., ami a produceri székben ülő James Wan szerint olyan lesz, mint egy új Démonok között-film. Ráadásul Lorraine (Vera Farmiga) és Ed (Patrick Wilson) is felbukkannak benne.

A film a Démonok között 2. része előtt és a Démonok között kezdete után játszódik, amikor Ed és Lorraine visszaviszik a babát az elátkozott tárgyakat gyűjtő kamrájukba. Szerencsétlenségükre sok gonosz eszközt egy helyen őrizni, nem biztos, hogy jó ötlet. Annabelle felébreszti a többi tárgyat, amik célba veszik Warrenék 10 éves kislányát, Judyt (McKenna Grace).

Wan korábban az Éjszaka a múzeumban Annabelle-lel címet említette a film kapcsán.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com