Hírek

Az új Az Igazság Ligája egyszerre érkezik az HBO Max-ra és Go-ra

A világpremierrel egy időben az HBO a Go-ra is felteszi az egészestés filmmé változtatott Snyder Cutot. Azaz a magyar közönség is hamarosan láthatja az újravágott Az Igazság Ligáját.

Jó hír érkezett az HBO háza tájáról. Az eredetileg csak az HBO Max-ra tervezett Zack Snyder: Az Igazság Ligája a premierdátummal egy időben még több országba jut majd el az HBO Go-n keresztül.

Köztük persze Magyarországba is, így a hazai közönség szintén március közepén láthatja majd az újravágott szuperhős-filmet.

Még a tavalyi év első felében érkezett a hír, hogy megannyi rajongói követelés után tényleg a nézők elé kerülhet Az Igazság Ligája azon változata, amelyet Zack Snyder gondolt ki még anno. A rendező a 2017-ben megjelent DC film eredeti alkotója volt, azonban egy személyes tragédia miatt ott kellett hagyni a készülő produkciót. Helyét Joss Whedon vette át, aki leginkább az utómunkálatok terén változtatott sokat Snyder eredeti elképzelésein. Persze abban, hogy a végső alkotás nagyban eltérjen a rendező darabjától a Warner Bros. Pictures keze is vaskosan benne volt.

Sokan teljesen ellene mentek a kész darabnak, mások azonban sokkal megengedőbbek voltak a filmmel.

Így-vagy úgy, az biztos, hogy most egy újabb változat kerül majd elénk. Persze nem arra kell gondolni, hogy teljesen újraforgatták volna a munkát. Inkább arról van szó, hogy néhány új jelenet mellett a vágáson változtatott sokat Snyder.

A hamarosan érkező filmhez új plakátok is megjelentek, amik igen csak hangulatosak. Mutatunk is egyet belőlük.

Az újravágott verzió egyébként sokáig négy részes sorozatként futott volna, de nemrég ezt megváltoztatták. Azaz ha minden igaz, most egy négy órás film kerül majd elénk egyben.

Természetesen az eredeti filmben szereplő sztárok mind visszatérnek majd: Ben Affleck, Henry Cavill, Jason Momoa, Gal Gadot, Ray Fisher és Ezra Miller is szerepel az új változatban.

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája tehát március 18-án tartja premierjét a nálunk is elérhető HBO Go-n.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com