Hírek

Az új Lego-film továbbra is vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát

A Lego Batman – A film továbbra is jelentős előnnyel vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát, 44 millió dolláros (12 milliárd forint) becsült hétvégi jegybevétele szinte annyi, mint a második helyen álló A sötét ötven árnyalata és a debütáló A Nagy Fal című filmek összbevétele – adta hírül a Variety.com.

A Warner Bros. animációs Lego-filmje második hétvégéje után becslések szerint már 108 millió dollárt (32 milliárd forintot) hozott a jegypénztáraknál.

A sötét ötven árnyalata című film forgalmazása mintegy 55 százalékkal volt kevesebb az előző, bemutató hétvéginél. A Universal stúdió filmjére 24 millió dollárért váltottak jegyet, ezzel észak-amerikai összbevétele elérte a 93 millió dollárt. A toplista harmadik helyét a Kínában forgatott A Nagy Fal fantáziafilm szerezte meg 21 millió dollárral.

A múlt héten debütált John Wick: 2. felvonás a kasszasikerlista negyedik helyére szorult vissza 19,5 millió dollárral, az ötödik helyre került a New Line hétvégén bemutatott vígjátéka, a Pofoncsata 14 millió dollárral.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com