Hírek

Az új szupergonoszt is felfedi A hihetetlen család 2. előzetese

A hihetetlen család (The Incredibles)

A Pixar ismét egy hőn áhított klasszikust ajándékoz meg folytatással, majdnem 15 év után érkezik A hihetetlen család 2.! Lássuk a trailert!

A 2004-ben bemutatott eredeti, A hihetetlen család a mai napig a Pixar egyik legelismertebb alkotása, ami a maga évében két Oscart is bezsebelt, köztünk a legjobb animációs filmnek járó szobrot, emellett pedig az eredeti forgatókönyvnek járó díjért is versenyben volt, ami jól mintázza, milyen egyedi hangulatú meséről van szó.

Van tehát mihez felnőnie a nyáron érkező folytatásnak, melyet az első részhez hasonlóan szintén Brad Bird ír és rendez. A két Oscar-díjas rendező, a vegyes fogadtatású Holnapolisz című Disney-filmmel kipróbálta magát az élőszereplős filmek világában is, most azonban (nagyon helyesen) visszatér az animációhoz. A folytatáshoz az eredeti film komplett szinkronszínész csapata csatlakozik: Craig T. Nelson, Samuel L. Jackson és Holly Hunter orgánuma is halható lesz majd az eredeti hangsávon.

A filmet július 18-án mutatják be a hazai mozikban.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya