Hírek

Az új szupergonoszt is felfedi A hihetetlen család 2. előzetese

A hihetetlen család (The Incredibles)

A Pixar ismét egy hőn áhított klasszikust ajándékoz meg folytatással, majdnem 15 év után érkezik A hihetetlen család 2.! Lássuk a trailert!

A 2004-ben bemutatott eredeti, A hihetetlen család a mai napig a Pixar egyik legelismertebb alkotása, ami a maga évében két Oscart is bezsebelt, köztünk a legjobb animációs filmnek járó szobrot, emellett pedig az eredeti forgatókönyvnek járó díjért is versenyben volt, ami jól mintázza, milyen egyedi hangulatú meséről van szó.

Van tehát mihez felnőnie a nyáron érkező folytatásnak, melyet az első részhez hasonlóan szintén Brad Bird ír és rendez. A két Oscar-díjas rendező, a vegyes fogadtatású Holnapolisz című Disney-filmmel kipróbálta magát az élőszereplős filmek világában is, most azonban (nagyon helyesen) visszatér az animációhoz. A folytatáshoz az eredeti film komplett szinkronszínész csapata csatlakozik: Craig T. Nelson, Samuel L. Jackson és Holly Hunter orgánuma is halható lesz majd az eredeti hangsávon.

A filmet július 18-án mutatják be a hazai mozikban.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com