Hírek

„Az új világnak szüksége lesz egy Rick Grimesra” – februárban folytatódik a The Walking Dead 5. évada

The Walking DeadAhogy a FOX nézői megszokhatták, a világ egyik legnézettebb sorozatának új epizódjai már az amerikai vetítés napján hazánkban is bemutatásra kerülnek.

A The Walking Dead ötödik évadának legutóbbi része tragikus jelenetekkel zárult: a csapat ismét elvesztett egy tagot, és az is kiderült, hogy az ellenszer, amit kerestek, valójában nem létezik.

A túlélőknek újra kell építeniük jövőbe vetett hitüket és menedéket kell találniuk, miközben a világ egyre brutálisabbá válik körülöttük. Az ismét összerázódott csapat Rick vezetésével folytatja harcát a túlélésért, ám egyelőre irányt vesztve halad tovább. Egyesek holtpontjukhoz értek, míg mások alkalmazkodva a körülöttük lévő kíméletlen világhoz megkeményedtek, és rendületlenül küzdenek. Azt azonban mindannyian tudják, hogy önmagukon kívül már senki másban nem bízhatnak…

A The Walking Dead a világ egyik legnépszerűbb televíziós drámája, amelyet 126 országban rajongók milliói követnek figyelemmel. „A műsornak folyamatosan fejlődnie kell, így a tét most még nagyobb lesz. A szereplők olyan helyzetekbe kerülnek, ahol mindenkiről kiderül, hogy mire képes a saját túlélése érdekében” – mondja Gale Anne Hurd, executive producer.

A posztapokaliptikus sorozat az 5. évad 9. epizódjával folytatódik az Egyesült Államokban, majd magyar idő szerint még aznap este szinkronos változatban hazánkban is bemutatásra kerül. A magyar nézők a The Walking Dead legújabb részeit február 9-től hétfőnként 21:50-kor láthatják – kizárólag a FOX-on!

További információk: www.foxtv.hu/the-walking-dead

Avatar

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. [email protected]

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya